BBQ Demo 1/6/24

Op 1 juni 2024 organiseren we een fantastische BBQ-demo. Hierin laten we jullie genieten van de kunst van het barbecueën. Tijdens de demo nemen we de tijd om verschillende technieken te demonstreren, van het aansteken van de houtskool tot het perfect grillen van sappige stukken vlees en knapperige groenten. Tijdens deze BBQ-demo hebben we het niet alleen over de basisvaardigheden van grillen, maar gaan we ook dieper in op geavanceerde technieken zoals roken en indirect garen. We onthullen de kunst van het bereiden van smaakvol vlees, vis en groenten met behulp van verschillende houtsoorten voor het rookproces en het beheersen van de temperatuur voor een perfecte garing.

Ook delen we onze kennis over rubs, marinades, kruiden en kooktijden. Van zoet en pittig tot kruidig en citrusachtig, onze marinades voegen een extra dimensie toe aan elk gerecht Deelnemers krijgen de kans om zelf de grilltang op te pakken en hun vaardigheden te testen onder onze begeleiding.
Daarnaast onthullen we enkele geheimen van onze wedstrijdsuccessen. Wil je jou bbq kennis naar een hoger niveau tillen, zorg dan dat je tijdig ingeschreven bent.

Naast het leren van nieuwe tips en trucs, is de BBQ-demo ook een geweldige gelegenheid om samen te komen en te genieten van heerlijk eten. Schrijf je dus gerust in met enkele vrienden om er een suppergeslaagde dag van te maken.

Inschrijving 58€
Datum 1/6/2024
Aanvang 10u
Locatie: Wulverikstraat 15, 8501 Bissegem