DJ – Discobar – Karaoke

Frederik heeft reeds vele jaren ervaring als dj en draait dan ook alle stijlen. Wij zijn er van overtuigd dat hij ook u feest kan doen losbarsten. Zijn we echter zelf bezet op u datum dan hebben we collega’s voldoende in onze kring die zeker deze opdracht willen tot een spetterend einde brengen.

De lijst met onze klank- en lichtsets zijn dan ook zeer uitgebreid en worden telkens voor uw wensen aangepast.

Wenst u zelf achter de draaitafels te staan en enkel boxen of lichten te huren? Ook dat is steeds mogelijk bij befree2enjoy. Contacteer ons alvast voor een aangepaste formule.

Onze formules zijn zo uitgewerkt dat u vooraf het totale  bedrag kent. Bij ons dus geen extra kosten vanaf een bepaald uur! Feesten zijn steeds “all-in”.

Dj met installatie : 477€ Btw incl

 

Huwelijk

 

Voor huwelijken hanteren we steeds onze “all-in” maxi formule. Hierbij maken we graag een aantal afspraken met jullie zodat we onze muziek op die avond volledig kunnen afstemmen op jullie voorkeuren. Het is tenslotte de belangrijkste avond van jullie leven.
Prijs : 689€ Btw incl

Karaoke

Onze karaoke heeft al heel wat knallende en weergaloze avonden op haar naam staan!! Want wat is er leuker dan je collega’s, familie of vrienden lekker uit hun dak te zien gaan op gouwe ouwe nummers of juist de grootste hits, zowel Nederlands , Spaans, Duits, Frans of Engelstalig?

Op elk feest kan er gezongen worden: Familiefeesten, communiefeesten, speciale gelegenheden of gewoon een samenzijn met vrienden en kennissen thuis of op café…

Waarom Karaoke?

Het publiek kan zelf bepalen welke muziek er gedraaid wordt.
Er is altijd wat leuks te zien en te doen.
Het is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.
Het is voor jong en oud iedere keer weer lachen, gieren en brullen!!
Misschien wordt je talent zo ontdekt en stoot je door naar de top.

Wat biedt onze karaoke?

Een compleet verzorgde karaoke-installatie.
Wij werken uitsluitend met professionele apparatuur.
Lichtshow. (Indien gewenst).
Meer dan 7000 karaokenummers in verschillende talen
Rooksysteem indien gewenst
Projectie op groot scherm.
Nodige tv-installaties

Prijs : 583€ Btw incl