BBQ demo winter editie

BBQ Demo wintereditie : 10 november 2024
De Smaak van het Wilde Buitenleven

Welkom bij op onze 2e BBQ-demo, waar het thema van de avond draait om de rijke en robuuste smaken van wild! Deze bijzondere ervaring is perfect voor iedereen die houdt van de pure, authentieke smaak van de natuur. Onder begeleiding van onze ervaren grillmeesters leer je de kunst van het bereiden van wild vlees op de BBQ. Denk aan hert, everzwijn, fazant en meer!

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze interactieve BBQ-demo laten we je kennismaken met verschillende technieken en bereidingswijzen. Roken, bakken en grillen op open vuur van de meest sappige vleessoorten die een jager op zijn pad heeft gekruist. Je leert alles over de perfecte bereiding. Uiteraard gebruiken we enkel hoogwaardige stukken vlees van duurzame herkomst.

Voor wie?

Deze BBQ-demo is voor zowel doorgewinterde BBQ-fans als voor beginners die iets nieuws willen proberen. Of je nu een BBQ-veteraan bent of een nieuwsgierige beginner, je zult gegarandeerd geïnspireerd raken door de kunst van het grillen van wild. Zin om samen met vrienden de kilte van het buitenkoken te ondekken? Schrijf jullie dan gerust hieronder in.

Praktische informatie:

  • Datum:10 nov 2024 
  • Locatie:Wulverikstraat 15; 8501 Bissegem
  • Tijd:10u
  • Kosten:65€ per persoon

Mis deze unieke kans niet om je BBQ-skills naar een hoger niveau te tillen en de smaken van wild te ontdekken. Schrijf je vandaag nog in en laat je verrassen door de avontuurlijke kant van barbecueën!

Let op: Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.